Истории за промяна от Югоизточна Европа – електронна книга

This page is available in Magyar and in Română

Тази книжка цели да сподели истории показващи, че бедността може да бъде преодоляна. Тя изпраща позитивно послание в контраст с постоянния поток от негативни новини, които карат толкова много хора да се чувстват обезкуражени и безсилни.

Тези истории показват смисъла да работим заедно в името на промяната. Това са разкази на хора, които са били отхвърлени, но са успели да намерят своето място и да допринесат за сътворяването на по-добър свят.

Това не са просто лични преживявания, а истории на хора с различен произход и възраст, които са се подкрепяли взаимно в името на една обща цел и са направили прогрес или позитивна промяна.

В тази книжка представяме истории за промяна от различни държави от югоизточна Европа, включително България, Хърватия, Унгария, Македония, Румъния и Сърбия, както и от други части на света.

Те разкриват куража, издръжливостта, достойнството и гордостта на хората, живеещи в бедност и на онези, които се борят редом до тях. Надяваме се техните истории да вдъхновят и вас.

Много други хора и групи предприемат инициативи и акции срещу бедността, като се стремят приносът на най-отхвърлените да бъде отбелязан и оценен. Разказват се други истории и има нужда още много да бъдат разказани.

Изтегляне книгата:
2017-10-17SouthEastEurope-Ebook-Stories-of-Change-BG

This e-book is available in English
Ce livre électronique est disponible en Français