Poveşti despre schimbare în Europa de Sud-Est – Un e-book

This page is available in Magyar and in Български

În această broșură ne-am propus să împărtășim povești care ne arată că sărăcia poate fi eradicată. Ea trimite un mesaj pozitiv spre deosebire de fluxul continuu de știri negative care provoacă multor oameni un sentiment de descurajare și neputință.

Aceste povestiri despre oameni excluși, care și-au găsit un loc al lor și au contribuit la construirea unei lumi mai bune, ne arată beneficiile de pe urma eforturilor comune făcute în scopul schimbării.

Acestea nu sunt doar niște povești personale, ci povestiri despre oameni din medii diferite și de vârste diferite, care s-au sprijinit reciproc spre atingerea unui obiectiv comun și au făcut progrese efective sau au adus o transformare pozitivă.

În această broșură, dorim să prezentăm povești despre transformare din diferite țări din Europa de sud-est, inclusiv Bulgaria, Croația, Ungaria, Macedonia, România, Serbia  și  din alte părți ale lumii.

Ele scot în evidență curajul, tăria, demnitatea și mândria celor care trăiesc în sărăcie și a celor care intră în contact cu ei, iar scopul lor e de a inspira. Nimeni nu trebuie să se simtă singur.

Multe alte persoane și grupuri iau noi inițiative și întreprind acțiuni împotriva sărăciei, asigurându-se că oamenii cei mai excluși se fac auziți, iar contribuția lor este recunoscută.  Alte povești sunt în curs de desfășurare; multe altele trebuie să mai fie încă spuse.

Această broșură este disponibilă în cinci limbi (bulgară, engleză, franceză, maghiară, română).

2017-10-17SouthEastEurope-Ebook-Stories-of-Change-RO